Wish armbånd – Scrouples


Scrouples A/S blev grundlagt for 26 år siden af Esther og Anders Møller, som startede Scrouples smykke virksomhed, som gennem tiden er blevet en kæmpe succes og er iblandt de største smykker huse i Danmark. Scrouples regner med at Lene Høffner og Claus Møller står klar med den næste generation inden for Scrouples A/S, de er også med i den daglige fremskridning med udviklingen, som bliver positivt modtaget på markedet.

Wish armbånd
Wish armbånd bygger på et enkelt koncept, man vælger et af de mange forskellige læderarmbånd og kombinerer dette med smukke beads der trækkes på læderarmbåndet. Wish armbåndene fås i bl.a. sort, rød, sølv, brun og hvid.

Med det brede udvalg af beads til Wish armbåndene, så er det muligt, at sætte sit helt eget præg på armbåndet, du kan frit skifte et eller flere beads på dit Wish armbånd og derved matche det præcist til outfit eller anledning.

Slip fantasien løs med de utallige Wish Beads og Wish armbånd. Kombiner de mange armbåndsfarver med et eller flere af utallige beads og sammensæt dit helt eget unikke smykke.