Varmepumpe i Kolding

Varmepumpe


Varmepumper er fremtidens innovative og effektive opvarmningsform. Når du siger ja tak til en varmepumpe, så siger du ja tak til et energibesparende, miljøvenligt og billigt alternativ til de gængse opvarmningsformer såsom el-varme, naturgas eller oliefyr.

Besparelse ved varmepumpe i Kolding


Vagn O. Electric er en erfaren forhandler af varmepumpe i Kolding og omegn. Hvis du er på udkig efter en varmepumpe i Kolding, der både kan opvarme din bolig og brugsvandet, skal du være opmærksom på, at der findes to forskellige typer, som du kan vælge imellem.

 

Der findes det, der kaldes et jordvarmeanlæg, hvis jordslanger, der henter energien, optager varmen i jorden.  Disse jordslanger, der er tilkoblet varmepumpen, skal graves ned i en dybde på minimum 90 cm. under jorden. Det betyder, at jordbundsforholdene ved din bygning spiller en stor rolle i forhold til valget af varmepumpe – det kan nemlig medføre en dårligere drift og økonomi, hvis der ikke tages højde for disse forhold, og derfor er det afgørende, at man får en professionel el-installatør til at vurdere sagen.

 

Hvis ikke jordbundsforholdene er velegnet til at grave et jordvarmeanlæg ned, kan man i stedet vælge at få installeret en varmepumpe, der henter energien fra luften omkring den. Denne energi omsættes til varmt vand, som kan anvendes i den almindelige traditionelle vandbårne varmeinstallation.

 

Vagn O. Electric har mange års erfaring med at sælge varmepumpe i Kolding, så de kan nemt hjælpe dig med at finde den rigtige løsning, der imødekommer dine behov. Ens for begge af disse to varmepumper er, at de kan nedsætte din elafgift – det er muligt at spare helt op til 58% af din årlige varmeregning ved at skifte til en varmepumpe. Hvis du er interesseret i at høre mere om dine muligheder for at få en varmepumpe og hvilke andre fordele der er forbundet med det, så kan du med fordel kontakte Vagn O. Electric i dag.