Sikkerhedsinstruks før klatring i trætoppene i efterårsferien i Svendborg

Uforlignelig underholdning i efterårsferien i Svendborg


Hvis du mangler noget at lave med familien i en efterårsferie i Svendborg, så burde du kigge nærmere på Gorilla Park. Hvis du sammen med familien besøger Gorilla Park, får du en på alle måder underholdende dag. Og hvorfor så det? Fordi både børn og voksne kommer til at være flade af grin undervejs og hygge sig med at bruge kroppen, mens de får en oplevelse, som ligger udover det sædvanlige. Gorilla Park er nemlig en klatrepark, hvor I kommer til at klatre og svinge jer rundt oppe i træerne.

Det er supersjovt for både børn og voksne. Der er forskellige klatrebaner, så selv dem, som ikke er særlig glade for højder, kan være med. Du bestemme fuldstændig selv, hvilke klatrebaner, du vil prøve kræfter med. Så hvis du ikke hører til de mest modige typer, kan du sagtens få en god dag alligevel. Det er styr på sikkerheden, og alle får en grundig sikkerhedsinstruktion, inden I kan klatre op i træerne og slå jer løs. I har fire timer til at klatre, så der er god tid til at komme forbi flere klatrebaner og udfordre jer selv på flere måder. Det kan også være modet vokser lidt, når I først kommer i gang, så de lidt sværere klatrebaner også skal prøves.

Du får en rigtig god familietur, hvis du bruger en efterårsferie i Svendborg hos Gorilla Park. Børnene vil elske at prøve noget så anderledes, hvor de samtidig har mulighed for at brænde noget krudt af, og de virkelig kan grine igennem. For de voksne er det en god og sjov udfordring, hvor kroppen virkelig bliver brugt, så varmen stiger. Selv på en kold efterårsdag indbyder Gorilla Park til en underholdende dag, for man kommer nemt til at klatre sig til varmen. Ellers kan familien samles ved brændeovnen nede på jorden, og der kan købes madvarer samt kolde og varme drikkevarer hos Gorilla Parks café.

En efterårsferie i Svendborg bliver 100 gange sjovere, hvis I besøger klatreparken. Det er en god måde at være sammen på som familie, fordi I får en oplevelse, som ikke går i glemmebogen lige foreløbig.