Trendyslippers


Trendyslippers.com er en ny niche webshop, som er hovedsæde i Aaarhus. Hos webshoppen har man specialiseret sig i at udbyde kvalitets hjemmesko i rent ny uld. Trendyslippers er forhandler af anerkendte brands som Glerups Hjemmesko, Giesswein, Living Kitzbühel, Kaloo, Moccis mm.

De har et udvalg af hjemmesko til hele familien. Du kan købe hjemmesko lavet i hånden i 100% uld og med såle som Natur Latex, Lakse skin eller kalve skin.

Webshoppen har brands af hjemmesko både fra Danmark, Sverige, England men også lande som Chile, hvor man har helt specielle får med sin helt egen form for uld.

Hjemmesko kan være løsningen imod kolde fødder
Selvom der er koldt i dit hjem kan hjemmesko fra Trendyslippers godt holde dine fødder lune. Da de fleste hjemmesko fra Trendyslippers er produceret i uld kan du være sikker på dine fødder hverken bliver for varme eller for kolde om det er vinter eller sommer.Uldens egenskaber sikrer nemlig, at der er køligt når der er varmt og lunt når der er koldt udenfor.

Derfor kan du være sikker på, at hjemmesko produceret ikke bare har den egenskab, at de er hyggelige at hoppe i.

Chilote House Shoes – Hjemmesko I lakseskind
Ja, det er korrekt. Trendyslippers har hjemmesko der er strikket i uld i hånden. Disse hjemmesko har en sål i lakseskind, som er skridsikker, samt slidstærk. Du kan læse meget mere om disse hjemmesko, som har fået flere priser for dens unikke design og materiale valg og ikke mindst, at det er fair trade hjemmesko.

Læs mere om chilote hjemmeskoene her: Chilote Hjemmesko

Hvordan bestiller man hjemmesko ?
Hos Trendyslippers har de gjort det meget enkelt at handle, du kan ved bare 3 klik bestille dine varer. Hjemmesko hos trendyslippers er altid på lager og de sender varerne dag til dag – derfor kan du være sikker på, at du meget hurtigt får dine hjemmesko. Webshoppen samarbejder både med Post Danmark og GLS. De sender også til resten af Norden samt nogle lande fra EU.