Tømrer Haderslev

Tømrer Haderslev – AC Byg


Jeg har i mange år gået rundt og drømt om et nyt køkken, men jeg syntes ikke lige pengene har været til at kunne bygge et nyt køkken. Og selv, hvis jeg havde haft pengene, så havde jeg svært ved at finde ud af, hvad der rent byggeteknisk kunne lade sig gøre, og hvilke løsninger og materialer, der var bedst til formålet.

 

Men her for et halvt års tid siden, så fik min mand og jeg endelig sparet op til det. Så nu skulle det være! Så var problemet fortsat bare, at vi ikke lige vidste, hvordan vi skulle gribe projektet an – det er alligevel et ret omfattende projekt at få et nyt køkken, og det kan hurtigt komme til at tage lang tid at bygge, hvis man ikke ved, hvad man laver og ikke får hyret de rigtige håndværkere til jobbet.   

 

Jeg søgte lidt rundt på nettet for at finde den helt rigtige tømrer i Haderslev til at varetage opgaven, og i den forbindelse fandt jeg AC Byg. Først fangede de min opmærksomhed fordi, de tilbød en favorabel pris, så jeg ringede dem op for at høre mere om mine muligheder – og de var bare så professionelle og gode til at tage sig den nødvendige tid til at sætte sig ind i mine behov og forventninger. Af den grund faldt det endelig valg på dem, og det har jeg ikke fortrudt et eneste øjeblik lige siden. Den tømrer i Haderslev er både tillidsvækkende og dygtig til sit fag! Hvis der bliver sagt, at de kommer kl 08.00, så kommer de kl 08.00. Og hvis der endelig forekom små ændringer undervejs, så fik jeg det at vide med det samme.

 

Nu står mit nye køkken færdig (og så endda til den aftalte tid), og jeg kan ikke understrege nok, hvor tilfreds jeg er med det endelige resultat og samarbejdet med AC Byg. Så hvis du tilfældigvis leder efter en dygtig tømrer i Haderslev, så synes jeg, at du skal tjekke deres hjemmeside ud.