Tømrer i Århus

Tømrer Århus – Magnus Bjerre


Tømrer i Århus

 

Tømrermester Magnus Bjerre – din lokale tømrer i Århus. Hos dette traditionelle tømrerfirma kan du få løst alle typer byggeopgaver, om det er nybygninger, renoveringsprojekter, ombygninger, reparationer, tilbygninger, udskiftning af tag, gulve, vinduer, døre eller lignende, – ingen opgaver er for store eller små. Håndværket er altid udført professionelt og der indgås kun samarbejde med nogle af de dygtigste underentreprenører i branchen. Dette bevirker at virksomheden, uafhængigt af opgavens omfang, kan imødekomme kundens individuelle krav, og at kunden altid kan forvente et upåklageligt slutresultat uanset opgavetype.

 

Hos Magnus Bjerre er kunden altid i fokus, og hele bygningsprocessen er centreret omkring den pågældende og dennes forventninger og behov. Blandt kunderne er både private, boligforeninger, virksomheder og offentlige institutioner, og uanset hvilken kunde der er tale om vægtes kommunikationen højt, så der forventningsafstemmes fra start.

 

Tilfredse kunder er af stor betydning for enhver virksomhed. Der findes ingen bedre reklame end mund til mund metoden, da anbefalinger fra venner, familie og kollegaer, er langt mere troværdige end andre mere traditionelle markedsføringsmetoder. Effekten af god omtale fra tidligere eller nuværende kunder er langt større, og derfor værd at satse på. Det ved man hos denne tømrer i Århus, Magnus Bjerre, og derfor vil et samarbejde med dem bære præg af god og tillidsfuld kommunikation, hvor aftaler bliver overholdt, og håndværkerne kommer til tiden.

 

Alt i alt får man her en professionel og kompetent samarbejdspartner, som vægter kunden højt og har mange års erfaring indenfor tømrerfaget og en stor byggeteknisk viden. Magnus Bjerre og hans medarbejdere sætter en ære i håndværket og er et oplagt valg, hvis du eller din virksomhed mangler en tømrer i Århus. De kan helt sikkert hjælpe med både rådgivning og udførelse af opgaven uanset hvad du har i tankerne. Så kig forbi deres hjemmeside eller ring til dem idag for en uforpligtende snak om dit næste byggeprojekt.