Rengoering-Svendborg

Skal du have gjort rent i Svendborg?


Leder du efter en til at stå for din rengøring i Svendborg, så jeg kan jeg anbefale dig at tjekke Koncept Rengøring ud. Det er et professionelt rengøringsfirma, der kan varetage al slags rengøring. Så uanset om du mangler en til at stå for hovedrengøringen af din virksomhed, olieringen af dine gulve, slibningen af din gulve, rensningen af dine terrassefliser, pudsningen af dine vinduer eller rensningen af dine tæpper, så kan de uden tvivl varetage opgaven for dig.

 

Rengoering-Svendborg

Jeg har selv benyttet mig af deres rengøringsservice i flere år, og jeg kan ikke understrege nok, hvor glad jeg har været for deres resultater. Deres rengøring er af en yderst høj kvalitet, og deres serviceassistenter kommer altid glade og veloplagte. Desuden kommer de altid til den aftalte tid – i alle de år jeg har benyttet mig af deres rengøringsservice i Svendborg, så har jeg ikke en eneste gang oplevet at møde ind til et kontor, der ikke var blevet gjort ordentligt rent. Deres serviceassistenter er således meget stabile, og jeg kan forstå, at det skyldes, at firmaet har en rigtig god medarbejderpolitik, hvilket har medført et meget lavt sygefravær. Dette kommer mit firma til gode, da jeg således er sikret, at det er stabile og veloplagte folk, der kommer ud til mig og gør rent.

 

 

Yderligere benytter Koncept Rengøring sig af principperne fra LEAN. Det betyder, at de har optimeret deres rengøringsprocesser således, at de undgår unødvendig spildtid undervejs. Deres medarbejdere går altid i gang med rengøringen i det øjeblik, at de ankommer – de har nemlig allerede forinden lagt en struktureret plan for den forestående rengøring. Dette gør, at de kan tilbyde en yderst effektiv og hurtig rengøring i Svendborg uden, at det går udover selve kvaliteten.

 

Hvis dette lyder som et rengøringsfirma for dig, så kan du med fordel tjekke Koncept Rengørings hjemmeside ud.