Sushi i Roskilde

Sushi Roskilde


Den bedste sushi restaurant i Roskilde? Der er mange der vil mene at Wabiwabi er det bedste bud på ”sushi Roskilde”, hvor du ønsker sushi i højeste kvalitet og en restaurant med en perfekt placering centralt i Roskilde.

Wabiwabi sushi restaurant og take away suhi i Roskilde finder du på gågaden i Roskilde. Her finder du et kæmpe udvalg af spændende butikker, og her finder du også denne hyggelige og smukt indrettet sushirestaurant abiwabi Roskilde. Restaurant synes ikke stor, men alligevel kan vi byde 40 siddende gæster velkommen af gangen, så leder du efter den perfekte restaurant med sushi til selskaber på op til 40 personer i Roskilde er du kommet til det rette sted.

Wabiwabi beskriver deres lokation og restaurant i Roskilde således:

”Med et livligt kig ud til gågaden og det travle køkken forrest, og hyggelige og smukke rammer bagerts i restauranten – samt det sødeste hold af engagerede wabiwabi medarbejdere, er du sikker på en god oplevelse og ikke mindst muligheden for at smage på den lækreste sushi i miles omkreds”

Brugeranmeldelser af Wabiwabi sushi Roskilde

Sushi i Roskilde

Ser man brugernes anmelder af deres oplevelse på Wabiwabi sushi i Roskilde er det også tydeligt at se at de er mere end tilfredse og langt de flester gæster har givet dem 5 stjerner på Google reviews. De skriver bl.a.:

”Great sushi take-away… also nice and romantic if you get a table inside”:

”Great food! Check out the all you can eat offer for 199 ;(”.

Hvis du selv har fået lyst til at prøve denne sushi i Roskilde så tjek deres hjemmeside her: http://wabiwabi.dk/restauranter/roskilde/