Sushi i Greve

Sushi i Greve der forfører både øjne og smagsløg


Er du træt af kedelig mad? Og elsker du sushi, der er spækfyldt med smag? Så tag et smut forbi Wabiwabi i Greve. Her mener vi, at mad ikke kun skal smage godt men også tale til øjnene. Derfor har vi udviklet den såkaldte Wabistyle, der er vores unikke måde at sammensætte vores sushi på, så det bliver en farverig og smuk oplevelse for dig. Vores Wabistyle sikrer dig nemlig altid et lækkert, friskt og farverigt måltid.

 

Mad skal ikke kun opleves med smagsløgene. Når vi spiser har synet en meget større betydning, end vi går og tror. God mad skal derfor også se lækkert og visuelt godt ud. I anretningen af vores sushi bruger vi elementer fra både det traditionelle japanske køkken og det moderne nordiske, så flere af dine sanser stimuleres på én gang, og du derved får en fuldendt madoplevelse.

 

På vores menu har vi både klassikerne og nye, opfindsomme sushi, der har vores helt unikke Wabiwabi-signatur, så du kan helt sikkert finde din yndlings-sushi hos os – eller få en helt ny favorit.

 

Personale med ekspertviden

Om du ringer til os eller kommer ned i vores restaurant, er vores personale i Greve altid klar til at svare på de spørgsmål, du skulle have. Mangler du inspiration til valg af sushi? Eller er du i tvivl om, hvad vores sushi indeholder eller spørgsmål til råvarerne? Så tager du bare fat i vores professionelle personale, som har ekspertise inden for feltet.

 

Smukke omgivelser i Greve med plads til alle

Vores nye lokaler i storcenteret Waves i Greve er indrettet i en minimalistisk, japansk stil, så det på den bedst mulige måde danner rammerne for et hyggeligt måltid. Om du trænger til en lille frokostpause midt i shoppingen, eller du har lyst til et aftensmåltid, der bare smager af lidt mere, så står vi klar til at betjene dig.

 

Vi har plads til 50 siddende gæster, så tag hele familien med til en uforglemmelig oplevelse i smukke omgivelser. Hos os er der plads til alle, så sig bare til, hvis du kommer i kørestol eller har små børn med. Så sørger vi for, at borddækningen og din placering i restauranten lever op til dine ønsker og behov.

 

Så kom forbi Wabiwabi i Greve og få sushi, der stimulerer alle sanser.