Stresscoach-aarhus

Stresscoach Århus


Døjer du ofte med hovedpine? Har du søvnproblemer? Kan du til tider have svært ved at koncentrere dig og tænke klart? Er du ofte træt og uoplagt uden grund? Bliver du nemt irriteret for tiden? Og føler du du en form for uro i kroppen og en konstant hjertebanken? Hvis du kan genkende mange af disse symptomer, så er du måske plaget af stress. Stress viser sig på forskellige måder, og folk kan opleve forskellige grader af disse symptomer. Nogle oplever primært fysiske symptomer, mens andre døjer mere med psykiske følgeskader.

 

Hvert år rammes mange danskere af stress – stress defineres som en form for belastningstilstand, som opstår ved, at andres eller ens egne krav og forventninger overstiger de ressourcer, som man selv føler, man har.  

 

Hvis du er ramt af stress, så kan det være en god ide at kontakte en stresscoach i Århus. En stresscoach i Århus kan give dig de rette værktøjer til at håndtere din stress, og derved hjælpe dig med at genfinde en balance i dit liv. Lige såvel som, der ikke er to personer, der er ens, så er der heller ikke to stressforløb, som er identiske. Derfor vil du også opleve, at en stresscoach tilrettelægger et coaching-forløb efter dig og dine individuelle behov. Indledningsvis i forløbet vil man primært få hjælp til at finde årsagerne til ens stress og dermed få hjælp til at sætte en stopper for det. Derefter vil man i højere grad have fokus på at give den stressramte de rette værktøjer til fremadrettet at håndtere omstændigheder, der kan forårsage stress. Du vil således få indblik i copingstrategier, der kan hjælpe dig med at genvinde kontrollen i din hverdag, og som derfor kan gøre en positiv forskel i dit liv.

 

Du behøver ikke at overkomme din stress på egen hånd – der er professionelle stresscoaches i Århus, der står klar til at lytte og hjælpe dig hos Bladbjerg Kibsgaard.