Stokke Tripp Trapp hynde


www.mosebo.com er din online forhandler af hynder og betræk til kendte designer stole. Mosebo står selv for fremstillingen af hynder og betræk i møbellæder. Kvalitet, fordelagtige priser og præcis levering er nøgleordene hos www.mosebo.com. Virksomheden har ingen fysisk butik, men tager gladelig imod telefonopkald eller mails.

Stokke Tripp Trapp hynde
I rigtig mange familier med små børn finder man et eksemplar af den kendte Stokke Tripp Trapp stol. Stolen der kan følge barnet fra spæd og mange år frem. Forhandler af stolen finder man mange steder, men hynden med den bedste siddekomfort til barnet finder du hos www.mosebo.com. Mosebo fremstiller stilfulde og praktiske Stokke Tripp Trapp hynder af den lækrest møbellæder. Med en hynde fra Mosebo bliver stolen en del af boligindretning og forbedre stolen siddekomfort markant.
Gør derfor dit barn en stort tjeneste og køb en Stokke Tripp Trapp hynde i læder hos www.mosebo.com

Materiale
Hynden er fremstillet i den lækrest møbellæder, monteret med møbelskum samt 6 mm skridsikkergummi. Hynden giver dit barn den bedste siddekomfort og gør derfor måltiderne til en bedre oplevelse. Rengøringen efter måltiderne bliver også noget nemmere, da man med en våd klud blot tørrer hynden af. Alt i alt vil en Stokke Tripp Trapp hynde gør livet nemmere for den lille familie.