Stennedlægningsfræser


Stennedlægningsfræser er en u-undværlig maskine når man skal have anlagt ny græsplane. Før man liggerne græs-frøerne i jorden skal man lave et godt stykke forarbejde, for at sikre det endelig resultatet bliver godt og tilfredsstillende, et flot og plant resultat til glæde for både vedkommende der klipper plænen og de legende børn.

Er det et større areal der skal tømmes for sten, f.eks en park, større have eller måske en græsmark til dyr, kan man enten leje eller selv anskaffe sig en stennedlægningsfræser til traktor. Det er en relativ dyr maskine men den koster også meget at leje. Er man f.eks landmand eller blot hobbylandmand, der hvert år har behov for en nedlægningsmaskine, vil det være mest rentabelt selv at anskaffe sig en.

Man kan finde mange forskellige modeller og størrelser af disse fræsere på nettet og hos mange forhandlere af traktorer. Det er vigtigt at man finder en forhandler som kan give den rette vejledning og rådgivning i forbindelse med køb. Det er nemlig vigtigt at man får den helt rette rådgivning, så man får den rigtige fræser fra starten af.

DK-TEC har siden år 1993 været forhandler af maskiner og tilbehør til landmænd mm. Kunderne er i dag både privatkunder, offentlige institutioner mm. Sortimentet af maskiner er derfor stort og dermed er det nemt at finde en maskine der passer til den enkeltes behov, både størrelse-mæssigt og prismæssigt. Her forhandles kun maskiner i gode gedigne og kvalitets-materialer. Man kan derfor som kunde altid være sikker på at den maskine man anskaffer sig her, er i en rigtige god kvalitet! Når man får en maskine leveret til døren, er den altid 100 % køreklar og gennemtestet.

StennedlægningsfræserDK-TEC har selvfølgelig også en ny stennedlægningsfræser til både den store og den lille opgave. Man er mere end velkommen til at ringe til dem eller besøge dem på adressen for at få en kompetent rådgivning og vejledning i forbindelse med anskaffelse. Det er vigtigt at man som kunden får den helt rigtige fræser fra starten af og det hjælper de dygtige og erfarne medarbejdere med.

Stennedlægningsfræser