Isfjerner til bil

Sonax fælgrens


Sonax produkter er kvalitetsprodukter til din bil. Mærket Sonax blev skabt af Franz Hofmann og har eksisteret i mere end 50 år og bliver i dag solgt i mere end 60 lande.Grunden til Sonax’s succes er bl.a. den målrettede indsats for at løbende forbedre sine produkter og få dem tilpasset den evige udvikling inden for bilindustrien.

Produkt
Ved Sonax bliver der solgt masser af produkter til vedligeholdelse til biler. Et af de mest solgte er Sonax fælgrens, Det fås både i gel formel og i spray form, hvortil der også kan købes Sonax fælgbørster og svampe i Microfiber, så man får mest ud af produktet. Sonax har lavet en guide til manuel vask af dine fælge og dæk, så du får det bedste ud af rengøringen.

Brug af Sonax fælgrens
Sonax fælg-spray og gel skal typisk sidde på i 3-5 minutter, fælgrensen må ikke tørre ind, derfor må den ikke bruges på varme fælge. Sonax fælgrensen er lavet således at når du putter produktet på er det hvidt/gennemsigtigt. Og når produktet har sat på i nok tid, så skifter det farve til en rød lilla farve, derved kan du aldrig gå galt med Sonax fælgrens!