Isfjerner til bil

Sonax Clay Bar / slibeler


Sonax bilplejeprodukter har rødder tilbage til 1905, hvor forløberen til Sonax produktet blev udviklet. Sonax mærket er fra Tyskland og har igennem de sidste 60 år, skabt sig en solid position som førende mærke inden for bilplejeprodukter. Sonax vedbliver at udvikle deres bilplejeprodukter, så de hele tiden følger med den nyeste udvikling.

Sonaxshop
Vi fra Sonaxshop, er derfor stolte af at kunne præsentere dansker for den bedste af det bedste inden for bilplejeprodukter. På Sonaxshop.dk finder du alt til pleje af din bil. Vi sælger alt lige fra vinduespudse middel til polermaskiner. I vores shop finder du kort sagt alt hvad du behøver, for at holde din bil i så flot stand som overhovedet muligt.

Sonax Slibeler
Noget af det som Sonax især er kendt for er deres mange gode produkter til behandling af bilens lak. Her i vores shop har vi netop fået det nye Sonax Clay Bar/slibeler, som er en slibeler. Sonax Clay Bar/slibeler er en slibemasse, som bruges til at fjerne sprøjtestøv eller andet genstridigt tilsmudsning på alle lakerede overflader. Sonax Clay Bar/sliberler finder du i vores webshop, sonaxshop.dk.