Sommerferie vejle


Hvis du har tænkt dig at holde sommerferie i Vejle eller omegn, så gør du klogt i at læse med her! Du har måske allerede hørt om Gorilla Park Vejle, men hvis ikke: det er en park beliggende i Nørreskoven, hvor man i løbet af sit besøg bliver udfordret med sjove udendørs-aktiviteter. Der er 6 forskellige baner i parken med forskellige sværhedsgrader, så uanset om du er et barn eller fuldvoksen, så kan de se frem til en sjov og underholdende dag. De letteste baner, der henvender sig til de mindste, foregår i en højde på 1,5 meter, mens mange af de andre baner foregår helt oppe i trætoppene. Så uanset om du har børn med på 4 år, eller teenagere med på 15, så er der noget til enhver.

Sommerferie i Vejle
Man behøver ikke at have klatreerfaring for at gennemføre banerne. Det kræver kun, at man har ja-hatten på og ikke er bange for at blive udfordret og få sved på panden. I løbet af dagen får man brugt hele sin krop, så det er et alle tiders sted at tage hen, hvis man godt kunne tænke sig en aktiv dag udenfor. Hvis man har familiemedlemmer med på sin sommerferie i Vejle, der ikke helt har modet eller fysikken til at give sig i kast med banerne, så er parken beliggende i smukke og indbydende naturområder. Her kan man bruge dagen på gåture i området og eventuelt tage en picnickurv med, så man kan sætte sig et sted og nyde naturen og en god frokost. Gorilla Park Vejle ligger også i gåafstand fra Vejlefjord, så man har mulighed for at slå sit besøg i parken sammen med en dejlig og forfriskende dag ved stranden.

Så hvis du overvejer at holde sommerferie i Vejle, så kan du med fordel gå ind og tjekke parkens hjemmeside ud, og se de mange forskellige baner der er.