Skab orden med elektronisk dokumenthåndtering


Få styr på bunkerne!

Har din virksomhed rod i papirerne? Fakturaer, mails, kontrakter mm? Forsvinder dokumenter fra skrivebordet?

Vi kender stort set alle til papirbunker på skrivebordet. Går man blot 5 år tilbage var disse bunker en stor del af hverdagen på kontorerne over hele landet. Man misbrugte næsten printeren, hver gang man fik en vigtigt mail, skulle den jo printes ud og gemmes i arkivskabet under kunden, leverandøren eller samarbejdspartneren. Indtil at dokumenterne blev arkiveret blev de placeret i en bunke på skrivebordet. I mellemtiden var chancen for at nogle af dem forsvandt meget stor.

Men i dag handler dokumenthåndtering om noget helt andet! Der er i de seneste år blevet udviklet flere typer af intelligente værktøjer med henblik på at optimerer virksomhedernes dokumenthåndtering – elektroniske dokumenthåndteringssystemer der samler alle former for dokumenter.

Dokumenthåndtering

Et af de bedste systemer på markedet er M-Files. M-Files er et webbaseret elektronisksystem, der giver virksomheder mulighed for at automatisere og overskueliggøre dokumenthåndtering i hverdagen. Systemet arkiverer og organiserer alle typer af elektroniske dokumenter såsom filer, mails, fakturaer mm. i ét system. Systemet kan tilgås på alle på enheder der er tilkoblet Internettet – uanset hvor man befinder sig. Dokumenterne er tilgængelig hvor som helst og når som helst. Det eneste det kræver er som sagt Internetadgang og koder.

Der er mange fordele ved at skifte til et elektronisk system. Her kan blandt andet nævnes reducering af tid, omkostninger og øgning af effektiviteten hos medarbejderne.

 

Tid er penge!

 

Især hvis man driver en virksomhed er man klar over at tid er penge – bruger dine medarbejderne deres arbejdstid optimalt eller bruger de tiden på at stå på hovedet i arkivskabet? På få klik kan de nu finde frem til et ønsket dokument uden at lette sig fra stolen og skrivebordet. Nemmere og hurtigere kan det ikke gøres!
EDH Technology er udbyder af M-Files og andre webbaseret håndteringssystemer. Du kan finde mange flere informationer omkring virksomheden på deres hjemmeside. Du er selvfølgelig også mere end velkommen til at kontakte dem på 70 20 07 601 eller pr. mail på infodh-tech.dk