Sika Design


Manilla-Huset har stort udvalg af Sika Design fletmøbler.

Fletmøbler til både inde og ude, sommerhuset, stuen eller udestuen. Så kommer man ikke uden om Sika Design. Sika Design har været på markedet siden 1950érne med salg af de mest komfortable og lækre fletmøbler.

Disse smukke kvalitets fletmøbler er ofte set på diverse hoteller, restauranter og store krydstogt skibe. Navnet Sika Design er kendt over hele verden og er meget velset blandt forbrugerne. Møbler fra Sika Design går ofte i arv gennem generationer, grundet den høje kvalitet og efterspørgslen på møblerne.

Sika Design har en stor miljøpolitik. De bestræber sig på at fremstille bæredygtige kvalitetsmøbler, med respekt for miljøet og med fokus på børnearbejde. Sika Design går langt uden omkring børnearbejde, dette gælder ligeledes deres leverandører. Konstant forsøger de at minimerer forbruget af ressourcer, for på den måde at undgå forurening.

Manilla – Huset i Egå er forhandler af disse smukke og fantastiske havemøbler. Denne forhandler har igennem de sidste 25 år levereret mange møbler fra Sika Design til kunder i hele Danmark. Udvalget af møblerne er stort og kan ses på adressen i Egå. Man er velkommen til at kontakte Claus på 86 22 24 88 for yderligere oplysninger vedrørende Sika Design.