Rosemunde design tøj


Ottoline-sko.dk er Danmarks online forhandler af sko, tøj og accessoires til den eksklusive kvinde. Her finder man et bredt udvalg af forskellige brands som Candice Cooper, Peter Kaiser og Becksöndergaard samt mange flere. De mærker som der forhandles hos Ottoline-sko.dk bliver nøje udvalgt efter kvalitet og pasform. Ottoline-sko har i dag to fysiske butikker i Aarhus samt webshop.

Rosemunde design tøj
Det danske brands Rosemunde, finder man ligeledes på hylderne hos Ottoline-sko. Rosemunde er kendt for det smukke og eksklusive tøj til den kræsne kvinde. Tøjet kan bruges til både hverdag og fest. Rosemunde har siden år 2004 leveret 4 kollektioner om året og er i dag et international brand der klarer sig godt på det internationale marked.

Materiale
Rosemunde får fremstillet kollektionerne på fabrikker i Portugal. Disse fabrikker bliver nøje udvalgt, kun de bedste er gode nok til Rosemundes krav om kvalitet. Tøjet bliver fremstillet i eksklusive materiale som silke og bomuld, igen materiale der er nøje udvalgt. Tøjet er feminint, funktionelt og får en enhver kvinde til at føle sig vel tilpas. Rosemunde basiskollektion er uundværlig i en kvindes garderobe og kan bæres hele året rundt.