Privatrengøring i Rønde

Rengøring i Rønde


Privatrengøring i Rønde

 

Mangler du en seriøs samarbejdspartner til privat eller erhvervsrengøring i Rønde? Med den rette leverandør, sikrer du både dit hjem og at resultatet er perfekt. Ren HjemmeService har mere end 20 års erfaring som leverandør af rengøring i Rønde.

Else Lang er indehaver af firmaet og har gennem alle årene praktiseret at det er den samme medarbejder der kommer hos kunden hver gang. Alle medarbejderne har en faglig høj standard, gennemsnitligt mindre end 2 sygedage pr. år og derved vil det altid være den samme medarbejder der leverer rengøringen hos dig.

 

Ren HjemmeService adskiller sig på mange nøgleparametre i forhold til konkurrenterne, en af de mere markant er at, rengøringen ikke udføres på akkord, dvs. du betaler for én time og får én fuld times rengøring, denne filosofi er grundstenen i Ren HjemmeServices samlede produkt og service til alle kunder.

 

Flere af medarbejderne har været ansat i mere end 10 år og er dermed en yderligere garanti for grundig service. En af grundende til at det er lykkedes, at fastholde den enkelte medarbejder i så mange år, og med så få gennemsnitlige sygedage, er at medarbejderne ikke skal løbe unødvendigt stærkt pga. akkord.

 

Ren HjemmeService tilbyder rengøring på hele Djursland, dog primært i områderne omkring Rønde, Ebeltoft, Ryomgård, Grenå og Kolind.

 

Hårdt arbejde er grundstenen i rengøringsbranchen, her adskiller den private branche sig markant fra den offentlige rengøring og hjemmeservice, der er ingen hylde der er for høj og ingen krog der ikke kan skrubbes til bunds, derved får du et renere hjem med Ren HjemmeService rengøring i Rønde området.

 

Ikke nok med at du kan få et rent hjem med indvendig rengøring, så samarbejder virksomheden også med de bedste vinduespudsere i lokalområdet, derved kan en løsningen gennem Ren HjemmeService sikre dig et skinnede resultat – ud og inde.