Reklameartikler med fokus på CSR

Reklameartikler i høj kvalitet


Søger man efter leverandører af reklameartikler på nettet er udvalget stort! Efterspørgslen efter reklameartikler eller reaklmegaver er stigende, hvilket har resulteret i et stort udbud. Før man vælger hvem der skal varetage ens opgave inden for dette felt, er det dog vigtigt at klarlægge virksomhedens behov og ønsker, for derefter at kunne finde den perfekte til at dække virksomhedens behov.

Reklameartikler og CSR

Kommunikation omkring anskaffelse af reklameartikler mellem leverandør og kunden er afgørende, for et tilfredsstillende resultat for begge parter. Et andet element der er vigtigt for mange virksomheder er det budskab man sender, når man benytter sig af reklameartikler. Hvordan er kvaliteten og hvilken CSR kan man tillægge de reklameartikler man benytter. Her er der fx helt konkret tale om, hvilke forhold reklameartiklerne er produceret under.

Reklameartikler med fokus på CSR

Ønsker du en leverandør af reklameartikler, som går høj op i CSR og sørger for at alle deres produkter er produceret under gode forhold så er virksomheden Langhoff et godt bud. Langhoff arbejder med dokumenteret CSR og skriver: ”

”Udover det rigtige valg af produkter, har vi stor fokus på en dokumenteret CSR – “We protect your brand”

 

Det vil helt konkret sige at Langhoff er EPPA Code of Conduct certificeret med en guld-score. Du kan læse mere om Langhoff og CSR her.