Isfjerner til bil

Protect & Shine – lakforsegler til bilen


Bilplejeprodukter

Søger man efter bilplejeprodukter såsom bilvoks, lakforsegler, insektfjerner mm. så er udbuddet af producenter stort og der findes et utal af forskellige produkter på markedet.

Det kan derfor som bilejer være svært og uoverskueligt at finde frem til den bedste producent på markedet. Der er igennem tiderne blevet udarbejdet mange tests fra blandt andet FDM. Dette giver forbrugerne et bedre overblik over hvilke producenter man kan stole på og hvilke produkter der er gode.

Motor har blandt andet testet denne lakforsegler fra Sonax – Protect & Shine.

Protect & Shine

I vurderingen af produktet blev der lagt vægt på følgende:

  1. Selve arbejdsgangen ved brug af produktet

Protect & Shine lakforsegler er nem at håndterer af næsten alle. Uden slid og slæb kan man hurtig og nemt gøre sin lak på bilen fin igen. Det kræver ikke den store uddannelse at håndterer produktet korrekt. Det anbefales selvfølgeligt at man læser og overholder brugsanvisningen.

  1. Kvaliteten af produktet

Selve kvaliteten af bilplejeprodukter afhænger også af bilens alder mm. Jo nye lakken er jo bedre tager den imod lakforsegler og bilvoks mm. Overordnet er Sonax Protect & Shine et produkt i høj kvalitet.

  1. Overflade og farve på lakken efter brug af produktet

Protect & Shine efterlader en smuk lak uden alt for meget arbejde. FDM har givet denne lakforsegler topkarakter inden for bilplejeprodukter.

  1. Pris

Prisen på netop dette produkt er i forhold til andre produkter, helt rimelig og ikke for høj.
170,- for et gennemtestet bilplejeprodukt fra Sonax er dermed helt acceptabelt.

Protect & Shine lakforsegler

Protect & Shine lakforsegler

Sonax produkter kan man finde i mange butikker rundt om i Danmark og i forskellige webshops. Mange af de større virksomheder er forhandler af netop dette mærke. På denne hjemmeside finder du den største forhandler af Sonax bilplejeprodukter og dermed også Protect & Shine.

De sidste år er flere og flere begyndt at anskaffe sig nye biler og det har givet en større efterspørgsel på bilpleje. Vi bruger ikke så mange penge på store og dyre biler, men anskaffer os derimod biler i den mindre klasse. Vi er til trods for denne udvikling begyndt at bruge flere penge på produkter til pleje af bilen. Dette kan især mærkes hos Sonax. Sonax har igennem årene oparbejdet en troværdig og et godt brand ved forbrugerne. De er trygge ved produkterne og det er der en god grund til!