Tømrer i Højbjerg

Prøv din lokale tømrer i Højbjerg og undgå grimme ‘håndværker-overraskelser’


Du står måske i et kæmpe byggeprojekt. Eller måske er det bare en lille reparation, du skal have hjælp til. I alle tilfælde er det et kæmpe problem, hvis du får fat i håndværkere, der ikke holder aftalerne, eller som ikke er til at tale med. Hvis prisen pludselig bliver en del højere, end den aftalte, eller hvis håndværkerne ikke møder op til tiden, kan det sætte noget af en kæp i ‘byggeprojekt-hjulet’. Det er alles skræk at komme til at hyre håndværkere, der ikke gør arbejdet godt nok, så det ender ud i byggesjusk, som kan ramme hårdt – både økonomisk og mentalt.

 

En ærlig og tillidsvækkende tømrer i Højbjerg

Hvis du skal bruge en tømrer i Højbjerg, hvor du kan have tillid til, at arbejdet bliver gjort ordentlig og til tiden, skal du have fat i Tømrermester Magnus Bjerre. Hos os er både kvalitet og service helt i top, og du behøver derfor ikke bekymre dig, om arbejdet bliver gjort godt nok, eller om det kommer til at koste dig en herregård. Hvis du har lavet en aftale med os, kan du også regne med, at den bliver overholdt. Leveringstider og pris ændrer sig derfor ikke, når vi først er blevet enige om en aftale. Vi kommer til den aftalte tid hver dag, og vi tager selvfølgelig telefonen, når du ringer til os. Ærlighed, åbenhed, tillid og god kommunikation er nemlig nogle vigtige værdier for os.

 

Vi finder en løsning, der passer til dig

Før vi går i gang med dit projekt, tager vi en samtale med dig, så vi er klar over, hvad dine ønsker og behov er. Vi har mange års erfaring med både store og små projekter, og vi kan derfor guide dig bedst muligt, så du får opfyldt lige præcis dine boligdrømme. Vores løsninger er holdbare, realistiske og gennemtænkte, så du kan være sikker på, at det holder – også om mange år. Denne samtale giver dig også rig mulighed for at trække på vores store erfaring, hvis du er i tvivl om, hvad der kan lade sig gøre, eller bare har brug for lidt kreativ inspiration til dit byggeri.

 

Få et uforpligtende tilbud

Så kontakt din lokale tømrer i Højbjerg, hvis du har brug for en tømrer til dit næste byggeprojekt. Du kan enten ringe til os på 29712425 eller benytte vores kontaktformular og få et uforpligtende tilbud.