inventar og legetøj til institutioner

Parkudstyr – Parkbænke, rutchebaner, karruseller m.m.


inventar og legetøj til institutionerBoel er kendte for deres inventar og legeredskaber til institutioner, men vidste du, at Boel også har et stort udvalg inden for parkudstyr? Om der, i parken, skal oprettes legeområder, hvile områder eller noget tredje, så finder du det helt sikkert her. Alle legeredskaber, bænke/borde m.m. er lavet i slidstærke kvalitetmaterialer der sikrer dig, at du har parkudstyr der holder mange år fremover.

Parkudstyr
Parker / parkudstyr rundt om i landet er vidt forskellige, nogle parker er aktive parker, hvor der er muligheder for aktiv leg, dette kan f.eks. være sig i form af sjove karruseller, rutchebaner, klatrepyramider eller andre legeredskaber der kræver fysik udfoldelse. Fælles for alle legeredskaberne der bruges ved aktiv leg er, at man må forvente en del brug og derved slidtage, det er derfor vigtigt, at man går efter parkudstyr i en god kvalitet, som er skabt til hyppigt brug.

Parkbænke
Når man taler om parkudstyr, så kommer man naturligvis ikke uden om parkbænken. Parkbænke fås et væld af designs og materialer. Skal man vælge en parkbænk med armlæn, uden armlæn eller som plint og hvilke materialer skal man vælge, skal det være den elegante udgave “plankebænken” eller skal det være den robuste parkbænk i genbrugsplast. Ikke alle parkbænke kan fastgøres til det underlag de står på, det er dog de fleste, men det er derfor også vigtigt, at du beslutter dig for, om bænken skal kunne fastgøres til underlaget eller om det skal være en flytbar bænk.