Ofelia bluse

Ofelia tøj – ny kollektion!


Ofelia tøj købes hos Nora & Frække Frode

Så er der kommet nyt Ofelia tøj på hylderne hos Nora & Frække Frode!

Ofelia Jeans

Ofelia jeans med råt slid og nitter ved både lommer og baglommer. Alle jeans fra Ofelia har en super pasform, masser af stræk så det sidder perfekt uanset figur. Ofelia er kendt for at designe tøj til alle kropstyper, både slanke og kvinder med smukker former.

Ofelia bluse

Den smukkeste Ofelia bluse med blonder i sort, rosa og hvid er også med i denne kollektion. Denne bluse sidder rigtigt flot og passer alle kropstyer, da den ikke er smal i modellen. Den er super fed til både jeans og nederdele. Man skal være opmærksom på at den er stor i størrelsen.

Ofelia blazer

Et kæmpe hit er denne Ofelia blazer!

Den kan købes i både sort og i navy.

Denne model har selvfølgelig en super pasform og er super behagelig at have på. Den er perfekt til både hverdag og fest, til jeans og til nederdele. Prisen på denne hos Nora & Frække Frode er kun 349,-! Billigere finder du den ikke!!

Tjek alle tilbud på på Ofelia tøj her!

Handler du tøj, tørklæder mm. hos Nora & Frække Frode er du altid sikret en god service og en gratis levering uanset hvor meget du handler for. Karina, som ejer webshoppen, udvælger nøje designs fra kollektioner, til glæde for de mange tilfredse kunder. Har man først handlet med Karina én gang, så vender man altid tilbage. Både grundet den gode service, den gratis levering og de gode priser på Ofelia tøj, Peppercorn tøj mm.

Følger man Nora & Frække Frode på Facebook får man tit ekstra gode tilbud! Så husk at følge shoppen for ikke at gå glip af et tilbud på enten Ofelia Jeans, Ofelia kjole eller Ofelia bluse.

Tjek lige denne video ud for Nora & Frække Frode!