NordCoating er specialister inden for design- og industrigulve.


NordCoating er en virksomhed med speciale i fugefrie gulvsystemer til både virksomheder og private. Igennem årene har virksomheden hjulpet store og små virksomheder, institutioner, foreninger samt private med levering af flere forskellige typer af gulvsystemer.

Ingen opgave er for lille eller for stor til NordCoating – alle opgaver bliver taget seriøst og alle opgaver bliver kundetilpasset og skræddersyet så de passer 100 % til den enkelte kundes behov.

Nøgleordene i NordCoating er høj kvalitet, kompetent rådgivning samt top serviceniveau.

      • Der benyttes udelukkende godkendte kvalitets-materialer fra danske leverandører
      • Kompetent rådgivning ydes af NordCoating. Modsat mange andre inden for netop denne branche er at medarbejderne hos NordCoating er uddannet i gulvbranchen. Mange års erfaring i gulvsystemer herunder poleret betongulv gør at du trygt kan vælge NordCoating.
      • Høj serviceniveau er en selvfølge. Vælger du NordCoating som din professionelle gulvpartner får du service før, under og efter gulvbelægningen. Du kan trygt rådføre dig med dem vedr. mulighederne for poleret betongulv både som privat kunde og som erhvervskunder.

 

NordCoating tilbyder 5 års garanti på alle gulvbelægninger til alle kunder. Dette kan lade sig gøre grundet brug af kvalitets-materialer samt kompetente medarbejdere.
Er du interesseret i at høre mere om poleret betongulve er man mere end velkommen til at kontakte dem på 53 25 88 19 eller pr. mail. Tag en smut forbi den nye hjemmeside som giver et klart indtryk af hvad NordCoating kan gøre for dig.

Poleret-betongulv