Hvem er My Home Møbler


 

My Home Møbler

Hos My Home Møbler finder du møbler i en god kvalitet og til fair priser. My Home Møbler har i adskillige år leveret lækre kvalitets-møbler til danskere i hele landet. Deres udlærte medarbejdere står altid klar til at yde en god service til de besøgende kunder, og da de har et stort kendskab til samtlige produkter i møbelhuset kan de vejlede kunderne i forhold til alt lige fra møbelpleje til indretning.

 

 

God kvalitet behøver ikke at koste en formue!
My Home Møbler har lige fra starten været opsat på at give deres kunder mulighed for at købe kvalitetsmøbler til en fair pris. Møbler er normalvis en dyr udgiftspost for mange familier, og der sker ofte det, at købet bliver på bekostning af noget andet, som familien gerne vil – som for eksempel den årlige charterferie. Dette ønsker My Home ikke for deres kunder, og de har derfor aktivt taget tiltag til at udforme en anderledes strategi.

 

God kvalitet til en god pris!
De har blandt andet valgt at skære det fordyrende mellemled væk og importerer derfor samtlige af deres møbler direkte fra fabrik. Desuden har de prioriteret at skære omkostningerne ned internt i møbelhuset ved for eksempel ikke at poste penge i dyre showrooms – det kan såmænd være meget inspirerende at gå rundt i et dyrt møbelhus og se deres inspirerende showrooms, der er flot indrettet, men hvad hjælper det, hvis det betyder, at priserne på møblerne derfor er skruet helt i vejret. Hos My Home Møbler vil du rent faktisk have mulighed for at købe disse møbler med hjem og nyde godt af dem mange år frem i tiden.

Du finder dem her:
Hvis du er på udkig efter lækre møbler til en god pris, så kan du med fordel vælge at besøge My Home Møbler hjemmeside. Her kan du nemt danne dig et overblik over deres mange forskellige møbler og designs. Du kan også besøge en af My Home Møblers fysiske butikker, hvor du selvfølgelig kan nyde godt af personalets grundige vejledning.