inventar og legetøj til institutioner

Moon-Car og Moon-Car reservedele


inventar og legetøj til institutionerDet danske firma Boel har 20 års erfaring i indretning og udvikling af legeredskaber til skoler, institutioner, boligforeninger og lignende. Vi bestræber os altid på at skabe et spændende og anderledes legerum hvor den aktive leg gøres mere spændende.
Boel går aldrig på kompromis når det gælder kvalitet og sikkerhed.

MOON-CAR
MOON-CAR er køretøjet der altid vækker glæde, når vi støder på det, Rundt i landets forskellige legeland ser man børn og voksne benytte de populære køretøjer, modellerne er udstyret med et sæde der kan indstilles så det passer til alle størrelser. Indstillingen af MOON-CAR’s sæde sker uden risiko for klemte finger. Foruden legeland så benyttes de også i skoler, institutioner, legepladser og på campingpladser.
Siden 1978 hvor den første MOON-CAR kom på markedet er der blevet udviklet et bredt sortiment af 2,3,4- hjulede køretøjer.
Alle vore MOON-CAR er med CE-mærke, hvilket gør at de lever op til EU’s forskrifter.

Mangler institutionen, skolen, campingpladsen, legepladsen et køretøj der kan give mange timers underholdning for børnene, så kig in på www.boeldenmark.com. Alle vore MOON-CAR er lavet af robuste og slidstærke materialer. De leveres med udførlig brugs- og reservedels-manual, dette gør at man selv let og hurtigt kan udskifte de slidte dele. De første MOON-CAR’s, der nu er mere end 30 år, kører stadig, et godt tegn på produktets holdbarhed. Skulle der gå noget i stykker på din Moon-Car, så finder du også et bredt udvalg af Moon-Car reservedele i vores online shop.