Mastercoach uddannelsen hos Bladbjerg Kibsgaard


Coach uddannelse

Ønsker du at blive en bedre leder og udvikle dine personlige lederegenskaber? Så kan du med fordel tage en Mastercoach uddannelse i Århus hos Bladbjerg Kibsgaard. Uddannelsen henvender sig til folk, der ønsker at gøre coaching til en afgørende del af deres liv, og derfor ikke kun anser det som en basal spørgeteknik. Du vil under uddannelsesforløbet få den nyeste viden omkring ledelse og coaching, og du vil tilegne dig redskaber, der gør dig i stand til at motivere og inspirere andre med henblik på at optimere deres ressourcer. Desuden vil du også selv undergå en personlig udvikling, da du vil få et mere fleksibelt og nuanceret menneskesyn. Dette vil gøre det nemmere for dig at opbygge tillidsfulde og stærke relationer til andre mennesker fremadrettet, da du vil få en positiv tilgang til det enkelte menneske, der sidder overfor dig. Du vil også få et helt andet perspektiv på tilværelsen, hvilket kan være med til at udvide dine handlemuligheder. Du vil nemlig lære at se lyst på tingene og se muligheder frem for problemer.

 

Typisk for denne coach uddannelse er, at du lærer at optimere både dine egne og andres ressourcer. Du vil således som person lære at udnytte dit eget potentiale fuldt ud, og ligeledes lære, hvordan du får andre til at gøre det samme.

Styrk dine kompetencer

Denne coach uddannelse kan få en betydelig effekt på din karriere. Samtidig med, at dine kommunikative kompetencer vil udvikles væsentligt, så vil du lære, hvordan du kan bruge denne coachende tilgang i forhold til ledelsesopgaver. Du vil nemlig lære, hvordan du bedst muligt fremmer samarbejdet mellem de ansatte på din arbejdsplads. Som resultat af denne coach uddannelse vil din virksomhed derfor efterfølgende få en medarbejder, der er specialist i kommunikation og kan fungere som mediator mellem de forskellige organisatoriske niveauer i virksomheden. Udover at lære at lede andre mennesker, så vil du blive i besiddelse af værktøjer, der gør dig i stand til at håndtere konflikter, forebygge og behandle stress og ikke mindst fremme medarbejderes udvikling. Dit karriereliv vil kort fortalt blomstre og nå helt nye højder efter en coach uddannelse hos Bladbjerg Kibsgaard. Ved at have fokus på ens eget personlige lederskab, kan man forbedre ens kompetencer i forhold til både salg, ledelse, samarbejde og projektstyring. Så uanset hvilken stillingsbetegnelse du har på nuværende tidspunkt, så kan du højest sandsynligt drage nytte af en uddannelse i coaching. Du vil om ikke andet lære noget om dig selv – særligt hvad angår dine egne værdier her i livet. Desuden er det en god mulighed for at sætte nye mål i dit liv, som du med den rette tilgang, vil kunne opnå.  

 

Så ønsker du at have mere fokus på dit personlige lederskab og gør en forskel ikke kun for dig selv, men også andre, så tag en coach uddannelse i Århus. Uddannelsen er en unik efteruddannelse med en høj faglig standard og kvalitet, og du vil under uddannelsesforløbet få tilknyttet en personlig mentor, som du kan sparre med. Såfremt du gennemfører uddannelsen, vil du kunne skrive certificeret udviklingskonsulent og mastercoach på dit CV.

 

Bladbjerg Kibsgaard

Ønsker du at høre mere om Mastercoach uddannelsen hos Bladbjerg Kibsgaard så er du mere end velkommen til at kontakte på telefon 29 68 41 70.

Mastercoach uddannelse