Vagn-O – En rigtigt elektriker i Kolding

Vagn O. Electric – din lokale elektriker i Kolding


Søger du en professionel og pålidelig elektriker i Kolding? Så skal du vælge Vagn O. Electric. Selvom vi igennem årene har opbygget en stor og fast kundekreds i Kolding og omegn, er vi altid klar til at hjælpe nye kunder.

Vi sørger for, at vi altid er opdateret med de nyeste kurser og faguddannelser inden for elektrikerfaget, så vi kan leve op til de nyeste regler. Med Vagn O. Electric får du derfor en veluddannet elektriker, som udfører et korrekt stykke arbejde, også inden for de nyeste typer af elektronik. Hvis du dermed vil være i trygge hænder, når du skal have udført elektrikerarbejde, skal du have haft i Vagn O. Electric. Vi hjælper både erhvervs- og privatkunder.

Vagn O. Electric er medlem af TEKNIQ, der er installatørernes brancheorganisation. Det er din sikkerhed for, at du får en fagudlært elektriker med styr på sagerne.

 

Mange typer service

Vi tilbyder hjælp til mange typer af opgaver inden for elektrikerfaget. F.eks. tilbyder vi el-eftersyn af dit hjem, som er særdeles vigtigt ved boligsalg eller -køb. Når en af vores autoriserede el-installatører gennemgår boligens el-installationer, får I vished om boligens tilstand i forhold til el-installationerne, og hvad der evt. skal udbedres. Det er til stor fordel for både sælger og køber.

Derudover kan vi også tilbyde installation af moderne anlæg som varmepumper og solceller. Det kan sikre dig en løsning til opvarmning og el, som både er miljøvenlig og billig. F.eks. kan du spare helt op til 58 % på din varmeregning med en varmepumpe.Vagn O. Electric tilbyder både vejledning og hjælp til varmepumper og solceller.

Som din elektriker i Kolding kan vi også tilbyde el-rådgivning. Vi kan bl.a. give dig rådgivning inden for belysning, klimaanlæg, ventilation og sikring. Du kan også få råd om, hvordan du kan gøre dit hus så energibesparende som muligt. Da elinstallationer er meget mere end stikkontakter og lyskontakt i dag, er det vigtigt at få kompetent rådgivning. Det kan Vagn O. Electric give dig.

 

Find mere information på vores hjemmeside

På vores hjemmeside kan du finde mere information om Vagn-O Electric og de services, som vi tilbyder. Du kan også læse mere om vores firma her.

Vælg derfor Vagn O. Electric, når du mangler en fagudlært, opdateret og kompetent elektriker i Kolding og omegn.