Webgarderoben.dk forhandler alt fra danske ID Identity

Leder du efter behageligt tøj i høj kvalitet?


Nogle gange har man bare brug for lidt nyt tøj. Hvis naturen trækker i dig til trods for regn og slud, så kan det være, at du går og mangler en ny funktions- eller softshell-jakke til at modstå kulde og regn. Hos Webgarderoben har vi et stort udvalg af overtøj fra ID identity, som er et dansk brand, der går op i at producere tøj med fokus på kvalitet, funktionalitet, design og ansvarlighed. Hvis du mere er til den indendørs hygge, har vi også sweatshirts og strik i samme mærke. Så tag en slapper foran pejsen med en kop varm kakao i hånden og en god bog, mens du putter dig i din nye varme trøje.

 

Poloshirts og pilotskjorter

Mangler du noget, som både kan gå til hverdagsbrug og til mere formelle lejligheder, så skal du have fat på en af de mange poloshirts, du også kan få fra ID identity. Poloshirten er behagelig at have på, samtidig med at du kan bruge den på arbejdet, til fødselsdagen og til andre festlige lejligheder. Måske er du mere interesseret i pilotskjorter, der med deres skulderstropper og to brystlommer har et klassisk uniformslook, som du kan bruge på arbejdet, eller hvis du bare synes, at det har et fedt look.

 

Ekstra slidstærkt tøj

Er du træt af, at dit tøj alt for hurtigt bliver slidt og forvasket? Så skal du tjekke PRO wear-serien ud. Det er en serie af tøj, der har gennemgået en forkrympningsproces ved meget høje temperaturer, både før og efter tøjet er blevet indfarvet. Dermed holder tøjet sin farve, lige meget hvor mange gange du vasker det. PRO wear er også så robust, at det ikke bliver deformt, når du vasker det.

 

Altid et stort udvalg

Hos Webgarderoben har vi altid et stort udvalg af produkter fra det populære ID identity. Så hvis du mangler noget tøj i høj kvalitet, der også er behageligt at have på, finder du helt sikkert noget hos os, som falder i din smag.