Lafuma havemøbler


Manilla huset i Egå ved Aarhus er en specialforretning med sans for møbler i høj kvalitet. Manilla huset er specialister inden for fletmøbler og har et stort udvalg af Cane-line og Sika Design. Udvalget inden for disse to mærker er stort og kan ses i deres store showroom. Manilla Huset tilbyder ligeledes mange andre mærker og produkter til boligen. Her kan du finde møbler, lamper, tæpper og brugskunst.

Lafuma havemøbler
Manilla huset er ligeledes forhandler af Lafuma havemøbler. Lafuma er en fransk producent af havemøbler. De er især kendt for deres lækre liggestole, som produceres i et kæmpe antal hvert år. Liggestolene er kendt for det flotte design, lav vægt, stor holdbarhed, nem at folde sammen og sidst men ikke mindst liggekomforten. Lafuma møbler bliver især brugt benyttet meget i sommerhus, kolonihaver og på camping. Mange anskaffer sig dog også møblerne til hjemmet, pga. den høje liggekomfort. Har man først benyttet en liggestol fra Lafuma, vil man ikke længere nøjes.

Lafuma havemøbler er i klassisk design og en stil der aldrig går af mode. De bliver produceret i de bedste materialer som Batyline, som er aftageligt og vaskbart. Stellet er i stål og er selvfølgelig beregnet til udendørs brug. Du kan se hele udvalget af Lafuma havemøbler hos Manilla i showroomet i Egå ved Århus.