Teambuilding

Kursuscenter / Kursusfaciliteter og Teambuilding i Kolding


KursuscenterI Kolding, omgivet af buskede trækroner, den smukke fjord og oddens grønne vidder finder du Houens Odde kursus- og oplevelsescenter. I den smukke natur har du muligheden for, at arrangere og sammensætte et program der passer præcist til dit arrangement. Houens Odde oplevelses- og kursuscenter er opbygget gennem flere årtier, med tiden har vi sammensat events og kurser der lægger vægt på, at du får praktiske, udfordrende, berigende og lærerige oplevelser.

Kursuscenter Kolding
10 kilometer nord for Kolding strækker den naturskønne Houens Odde, der er dækket af bøgeskov, sig som en grøn gren ud i Kolding Fjord. Her i disse naturskønne omgivelser finder du Kursuscenter Kolding.

Kursuscenteret er bygget op på værdierne fra den danske spejderbevægelse. På Kursuscenter Kolding ønsker vi at give vores gæster den helt ultimative naturoplevelse. Dette gøres med udfordrende og praktiske øvelser, som fører til en berigende og lærerig udvikling

Kursuscenter Kolding består af mange spændende bygninger med gode kursuslokaler, spisesale og gode faciliteter for overnatning. Ønsker du at bo i primitive hytter, er der også mulighed for det.


Teambuilding Kolding

Skal firmaets personale, bestyrelsens medlemmer eller lignende rystes god sammen, så prøv Teambuilding i Kolding der ligger i de skønne naturområder på Houens Odde. Her der der mulighed for rige oplevelser, der udfordrer dig på både fysikken og intellektet. Via Houens Odde –Teambuilding Kolding bliver du bedre til både at kommunikere og samarbejde. Vores dygtige instruktører er klar til at give dig en god, spændende, sjov og anderledes kursusoplevelse.

Der er aktiviteter for enhver smag. Der er fysiske øvelser der får pulsen op. Nogle øvelser hos Houens Odde -Teambuilding Kolding stiller krav til din evne til at planlægge og analysere forskellige opgaver. Efter hver øvelse vil der være mulighed for at evaluere både en selv og holdet. På houensodde.dk kan du finde vores brochure for teambuilding.


Kursusfaciliteter Kolding

Helt unikke kursusfaciliteter i Kolding findes hos Houens Odde, der gennem mange år har skabt et ry for at have de smukkeste og hyggeligste kursusfaciliteter. Stedet forsøger at skabe hjemmelige og hyggelige rammer for alle arrangementer. Der er konferencerum og mødelokaler helt op til 90 deltager. Alle rum kan udstyres med de elektroniske udstyr som deltagerne har brug for.

Der findes forskellige hytter med mulighed for overnatning for op til 70 personer

Foruden de gode kursusfaciliteter i Kolding er der også mulighed for at færdes i den smukke natur der findes på stedet og nyde udsigten ud over Houens odde og Kolding Fjord.