FNUG neglelak, Bugs & Ants og Pernille Corydon smykker


I ottoline-sko´s webshop finder du ikke kun flotte sko og støvler. Vi forhandler også et hav af accessories til gode priser. Vi har f.eks. Fnug neglelak, Bugs & Ants smykker og Pernille Corydon smykker, udvalget af accessories er stort og vi sørger løbende for at opdatere vores varesortiment i butikken. Så uanset om du leder efter gaven til hende, om det er den lille værtindegave eller en lidt dyrere gave så finder du det i vores webshop.

Fnug neglelak
Med Fnug neglelak er det slut med dårlig neglelak fyldt med farlige tilsætningsstoffer.
Fnug neglelak er såkaldt chip resistant, hvilket betyder at den er ekstrem holdbar uden risiko for knæk. Fnug neglelakken indeholder et hav af vitaminer i form a A-, D-, E- og B-vitamin ydermere er neglelakken styrkende og plejende og har et højt indhold af aminosyrer og mineraler.

Bugs & Ants smykker
Bugs & Ants er facinerende smykker basseret på små kryb som myrer, edderkopper og fluer. Designeren Charlotte Ryslev fik inspiration til Bugs & Ants smykkerne fra en tur til Bangkok. Smykkeserien Bugs & Ants er en flot serie af halskøder, øreringe, ørestikker og armbånd. Smykkerne er lavet af sterling sølv og forgyldt sterling sølv alle smykkerne er bly- og nikkelfri. Bugs & Ants smykker er unikt design og god kvalitet.

Pernille Corydon smykker
Stilrene, elegante og feminine Pernille Corydon smykker. De dansk designede smykker skaber et unikt udtryk med det klassiske, stilrene og rå udtryk. Med Pernille Corydon smykker får du stilrene smykker der afspejler tidens trends. Smykkerne er udarbejdet i sølv, messing og forsølvet messing samt halvædelsten. Da perlerne og halvædelstenene er naturlige halvædelsten og perler kan de variere i størrelse og er derfor med til at skabe det unikke design. Se alle de flotte Pernille Corydon smykker hos www.ottoline-sko.dk.