Teambuilding

Julefrokost Kolding


Teambuilding

Julefrokost Kolding

Stort set alle voksne mennesker har været til firma-julefrokost på et tidspunkt i deres liv. Enten på deres egen arbejdsplads eller som deltager på f.eks mandens eller hustruens arbejdsplads. Tit og ofte ser man dog at, den anden halvdel ikke bliver inviteret med.

Jeg var en gang til julefrokost i Kolding med et tidligere arbejde. Det var den sjoveste og mest inspirerende julefrokost, jeg nogensinde har været med til. Min chef havde besluttet sig for at, inviterer os alle på en anderledes julefrokost, i stedet for den klassiske julefrokost med buffet og dåseøl.

Igennem en ven havde han hørt om Houens Odde. Vennen havde tidligere været til julefrokost i Kolding ved Houens Odde og anbefalede stedet. Min chef undersøgte derfor mulighederne, blandt andet på deres hjemmeside, og snakkede efterfølgende med en mand ved navn Nikolaj. Han besluttede sig for at vi skulle afholde den årlig julefrokost hos Houens Odde. Og det var vi alle fuldt ud tilfredse med.

I stedet for den kedelige og traditionelle julemad, som vi altid plejede at få, skulle vi denne gang, selv være med til at lave maden. Julemenuen bestod af torsk, dådyr og lakrids! En anderledes men lækker menu!

Man kan læse meget mere om denne form for julefrokost i Kolding her.

Julefrokost Kolding