Isfjerner til bil


isfjerner til bil

Is, stenslag eller revner i din bilrude kan betyde at du kører ulovligt. Har du ikke ryddet din rude for is og er sigtbarheden derfor ikke god nok, kan man risikere en bøde. Vi ved alle hvor tidskrævende det kan være at, fjerne is fra en forrude. Enten så starter man bilen og lade tiden og bilen klarer skærene selv ellers så tyr´ man til den lidt nemmere metode – nemlig benyttelse af isfjerner til bil.

Isfjerner til bil kan man anskaffe sig mange steder. Mange vælger at lave væsken selv og man kan finde mange opskrifter af isfjerner på nettet. Det er både billigt og nemt at lave, man skal dog være forberedt på at væsken kan ødelægge bilens lak mm. Vil man være på den sikre side og ikke risikere at lakken bliver mat, er der mange forhandlere af færdiglavede isfjernere til bilen.  Her kan blandt andet nævnes Sonax som er et anerkendt navn når det drejer sig om bilplejeprodukter.

Sonax har været på markedet for produkter til bilen i mange år. Virksomheden blev grundlagt i 1950 og har siden skabt sig en stor position og et stort navn på markedet. Man kan i dag finde Sonax bilplejerprodukter, heriblandt isfjerner til bil, i mere end 60 lande. Sonax er kendt for deres produkter af høj kvalitet til en fornuftig pris. I takt med udviklingen bliver produkterne gennemtestet og videreudviklet på, så de altid lever op til nutidens krav. Sonax bilplejeprodukter placeres ofte generelt højt i test hele verden over.

Isfjerner til bilens forrude? Gem isskraberne langt væk! Nutidens bilruder er mere bløde og mere modtagelige overfor ridser end de gamle typer af ruder. Så vil du passe godt på din rude så benyt isfjerner til bil som væske i stedet for.  Sonax isfjerner er en skånsom og yderst effektiv måde at fjerne uønsket is fra bilens ruder. Et tyndt lag af produktet sprøjtes på og isen smelter hurtigt. Er der sne på ruden rådes man til at fjerne sneen inden isfjerneren påføres.

Et godt råd? Opbevar altid en lille blød kost og Sonax isfjerner i bilen. Du kan læse mere om isfjerner til bil her.