Ingeniør konsulent, freelance ingeniør og ingeniør outsourcing


Q-Partners er specialister i alt inden for ingeniørdrevne serviceydelser. Vi udfører alle former for ingeniør opgaver indenfor design, bygge og anlæg, maskinudvikling, teknisk tegning samt alle former for dokumentationsarbejde. Hos Q-Partners gør vi en dyd i at være fleksible og effektive, vi løser vi jeres ingeniøropgaver når I behovet. Med vores attraktive priser, fleksibilitet og høje kvalitet inden for ingeniørydelser, kan vi være jeres samarbejdspartner når I har brug for ingeniør konsulenter, freelance ingeniører eller ingeniør outsourcing.

Ingeniør konsulent
Med en ingeniør konsulent fra Q-Partners sikrer I, at jeres virksomhed får lige den ekspertviden I står og har brug for. Når I kontakter Q-Partners med jeres behov sørger vi for, at I får stillet de bedste ingeniør konsulenter til rådighed. Vi har ingeniør konsulenter inden for alle for ingeniørydelser, om I søger konsulent indenfor bygge og anlæg, design, maskinudvikling, teknisk tegning eller inden for dokumentationsarbejde, så finder i det her hos Q-Partners.

Freelance ingeniør
Selvom I vælger en løsning med en freelance ingeniør, vil opgaverne altid blive udført af ingeniør medarbejdere i tæt dialog og samarbejde jer. Alle vore freelance ingeniør medarbejdere er højt specialiserede og yderst fleksible ingeniører. Så står I, i over en kort periode i jeres virksomhed, og mangler højtuddannet ingeniør med kvalifikationerne i orden, så kontakt Q-Partners og hør mere om mulighederne for en freelance ingeniør.

Ingeniør outsourcing
Hold fokus på virksomhedens kernekompetencer og outsource alle andre områder. Med vores effektive og fleksible ingeniører kan jeres virksomhed trygt outsource jeres ingeniørydelser. Ingeniør outsourcing er økonomisk fornuftigt, og tillader jeres virksomhed at fokusere på det, I er gode til, dette frigiver både tid og ressourcer så I kan bruge tiden på udvikling og innovation. Ved ingeniør outsourcing gør I jeres virksomhed mere dynamisk og tilfører jeres virksomhed andre færdigheder og kompetencer.