Indretning af stue

Indretning af stue


Indretning af stue

Stuen er på mange måder omdrejningspunktet i vores moderne livsstil, det er et rum der skal kunne bruges til hyggelige stunder, kreativitet og arbejde. En af de vigtigste ting er at vælge et tema til sin stue, flere forskellige stilperioder kan hvis de er gennemtænkt skabe et fantastisk rum, men også betyde en vis stilforvirring.

Der findes flere forskellige tilgange til indretning af stue. Dog er dagligstuen et rum hvor man skal kunne slappe af og snakke, det er derfor vigtigt at møblerne og anden indretning placeres med dette i mente.

I større stuer kan der med fordel indrettes flere små samtale områder, som skaber hygge og indbyder til benyttelse, uanset om man er barn, ung eller voksen.

 

Gul, grøn, blå eller hvid

Et af grundelementerne i den tidsløse og moderne stue er farvevalget. De rigtige farver kan skabe et unikt rum med harmoni. Før man vælger farver, bør man måle størrelsen på sit rum. Store rum med et godt lysindfald kan bære en mørkere farve end små rum med dårligt lysindfald.

Det vigtigste er dog at man tager nogle bevidste valg, som i harmoni skaber det ønskede resultat.

Selvom man har valgt en farve der er pæn, betyder det ikke at den passer til møblerne og lyset i lokalet. Fra starten bør man tænke sin dagligstue som helhed.

Der er ingen tvivl om at stuen skal indrettes så man ender med et resultat, man har lyst til at benytte. En flot sofa behøver ikke at være en fornøjelse at sidde i, ligeledes skal man kunne nyde at sidde i sofaen og skue ud over resten af stuen.

 

Professionel indretning af stuen

Vi er eksperter i indretning af dagligstuer, både store og små rum – uanset om du ønsker den lyse minimalistiske nordiske eller personlige indretning. Farver, lysindfald og den rette gulvbelægning kan sammen med de rigtige møbler skabe nyt liv og indbyde til endnu flere stunder.