hovedbeklædning til kræftramte kvinder

Hovedbeklædning til kræftramte kvinder


Hovedbeklædning til kræftramte kvinder

Én af de ting i livet jeg frygter mest er kræft. Vi har ikke den grumme sygdom tæt på livet i vores familie, men man kan ikke undgå at blive mindet om den hver dag. Hvad enten det er i nyhederne i fjernsynet eller i radioen, eller når man kigger sin Facebook profil igennem og ser alle de triste og grusomme opslag igennem som venner, familiemedlemmer, aviser mm. slår op. Dagligt ser man opslag fra de forskellige aviser om små børn, kvinder og mænd der lider af kræft. Jeg er så bange for den, den ødelægger så meget for så mange. Jeg kan huske at før i tiden snakkede man om at ældre mennesker ikke dør af alderdom men af kræft. Men når man når en vis alder bliver det betegnet som alderdom i stedet for.

At man på et tidspunkt har stor chance for at dø af kræften, er hårdt at tænkte på. Men jeg kan efterhånden også se og har forstået at selve sygdoms-forløbet er det der tærer mest på den syge og på de pårørende.

En ung kvinde på 30 år fik konstateret brystkræft kort tid efter hun havde født sin datter. Smuk kvinde fyldt med mod på livet, energi og den smukkeste kvinde både indvendigt og udvendigt. I flere år ventede hun på at prinsen på den hvide hest skulle komme og gøre livet fuldendt. Hun nåede at kende ham i 3 år inden kræften tog hende væk fra manden og deres nyfødte datter.

Kvinden var meget ked af at hun mistede sin kvindelighed og sit selvværd, da hun mistede sit hår efter kemo. Hendes mand hjalp hende med at undersøger markedet for hovedbeklædning til kræftramte kvinder. Han  fandt denne forhandler af tørklæder, turbaner mm. De fik en rigtig god service og det hjalp lidt på humøret.

hovedbeklædning til kræftramte kvinder

hovedbeklædning til kræftramte kvinder

Hovedbeklædning til kræftramte kvinder hjælper kvinderne igennem den svære tid, gør det måske lidt nemmere for den sygdomsramte og måske også for de pårørende.

Jeg snakkede ikke så meget med kvinden, men kendte hende godt og var til tider sammen med hende. Nåede dog aldrig at se hendes datter. Det gør mig så inderligt ondt at tænke på hvor meget skade kræft gør i hele verden. Det gør mig så inderligt frustreret, da vi gør alt for at bekæmpe den men alligevel tager sygdommen styringen og er skyld i at, mange forlader denne verden i en alt for tidlig alder.

Vi kan ikke fjerne sygdommen men vi kan gøre det lidt nemmere. blandt andet med hovedbeklædning til kræftramte kvinder.