Kursuscenter med overnatning


Er man en større virksomhed med afdelinger i flere dele af landet og skal afholde et kursusforløb, er det blevet mere og mere almindeligt at man benytter et kursuscenter med overnatning.


Er man på udkig efter et godt sted at afholde et kursus er der flere ting man som virksomhed burde have med i sine overvejelser før man vælge kursuscenter.


Beliggenheden
Hvor i landet er det mest optimalt at centeret har beliggenhed? Tilbyder virksomheden transport til og fra centret eller er det op til medarbejderne selv at sørger for transporten?


Omgivelserne
Omgivelserne spiller en stor rolle når der skal tages beslutning om hvilket kursuscenter der skal vælges. Smukke omgivelser kan øge motivationen hos medarbejderne og resulterer i en bedre effektivitet – hvilket kommer virksomheden tilgode i sidste ende. Jo bedre man som medarbejder føler sig i omgivelserne jo bedre. Man tager bedre ny viden til sig jo bedre tilpas man føler sig som menneske.


Faciliteterne
Selve kursusfaciliteterne skal leve op til de krav man som virksomhed har. Har man et behov for kursuslokaler der kan rumme op til 100 mennesker eller er et mindre lokale til 20 mennesker nok?


Sengepladser
Hvor mange sengepladser har man behov for?  Der skal selvfølgelig være mulighed for overnatning til alle medarbejderne, også dem der bor tæt på. Ønsker man små værelser eller er ønsket en stor sovesal?


Har man en ansat der sidder i kørestol burde man undersøge om der er mulighed for at anskaffe en kørestolsrampe eller andet.


Der kan selvfølgelig være flere faktorer som man skal have med i sine overvejelser når man skal vælge kursuscenter med overnatning. Det kan være givet godt ud hvis man ikke bare tager det første sted man finder. Derfor et godt råd! Undersøg mulighederne grundigt inden den endelige beslutning tages.


Kig på referencer – hvad har tidligere virksomheder/kursusdeltagere skrevet om kursuscenteret? Er anmeldelserne negative eller positive?


 


 

Kursuscenter-med-overnatning

En anderledes type af overnatning Hos Houens odde kursuscenter.