Kontrakstyring

Hold styr på dine kontrakter med kontraktstyring


Kontraktstyring

EDH Technology er et kompetent it-hus, som forstår at sætte sig ind i sine kunders særskilte behov og ønsker. Jeg henvendte mig til dem i tidernes morgen, da jeg ønskede et innovativt kontraktstyringssystem, der nemt og enkelt kunne give mig et overblik over min virksomheds kontrakter. Fra det øjeblik, at jeg indledte et samarbejde med dem, så følte jeg mig i gode hænder. De tog sig den nødvendige tid til at sætte sig ind i mine udfordringer, for derefter at udarbejde en løsning, der var specialtilpasset mine behov. Som de sagde, så var denne tilgang nøglen til succes for begge parter – hvilket er en holdning jeg er 100 % enig i.

 

Denne form for kontraktstyring har givet mig det fulde overblik over samtlige af mine kontrakter – lige fra kontrakterne bliver oprettet til, at de igen bliver arkiveret. Særligt for denne kontraktstyring er, at jeg både kan integrere mine egne kontrakttyper i systemet, hvis jeg skulle få brug for det, samtidig med, at den også har en masse faste skabeloner, som man kan tage udgangspunkt i. Det gør altså ens arbejdsprocess noget mere effektiv, at man bare kan finde en brugbar standard kontrakttype i det her system.

 

Man får desuden automatisk besked, hvis der er en opgave, som skal løses, en kontrakt, der skal godkendes, eller en deadline nærmer sig. Dette gør min tilværelse noget nemmere, da jeg ikke længere selv behøver at have styr på den slags. Jeg får blot en e-mail notifikation, hvis der er noget, som jeg skal forholde mig til. Så kan jeg i stedet koncentrere mig om mit arbejde, og lade kontraktstyringssystemet tage sig af at huske på deadlines. Ydermere er det muligt at begrænse adgangen til ens kontrakter, så kun enkelte medarbejdere kan få adgang til det pågældende dokument. Derved optimeres ens sikkerhed, da man ikke skal tænke på, hvem der kan se de forskellige dokumenter.

 

Med denne kontraktstyring er arbejdsgangene på kontoret således blevet effektiviseret og den risiko, der er forbundet med kontrakter, er blevet minimeret.

 

Hvis dette lyder som noget for dig, så kontakt EDH Technology og hør om de mange forskellige it-løsninger, som de kan tilbyde dig. Udover at bistå med kontraktstyring til din virksomhed, så kan de også løse udfordringer relateret til fakturahåndtering, projektstyring og printløsninger. It-husets mission er generelt at hjælpe virksomheder med at finde, dele og sikre dokumenter og information – og derved gøre hverdagen i en virksomhed nemmere.