Hjertestarter - et vigtigt supplement til at redde liv

Hjertestarter – et vigtigt supplement til at redde liv


En kollega, et familiemedlem, en ven, bekendt eller bare en tilfældig person på gaden får pludselig et hjertestop, som du er vidne til – ved du, hvordan du skal reagere?  Er du forberedt på at gøre en forskel, så personen kan være i stand til at overleve hjertestoppet uden alvorlige mén? Eller er du ikke umiddelbart i stand til at vide, hvad du skal gøre i sådan en situation for at øge chancerne for overlevelse markant?

I en sådan situation er det førsteprioritet at kunne udføre korrekt førstehjælp som hjertemassage eller hjerte-lunge-redning. Dog kan en hjertestarter også være et meget vigtigt supplement til førstehjælp, som kan øge chancerne for overlevelse med op til 60 % ved hjertestop, hvis den anvendes inden for de første fem minutter.

Det er derfor vigtigt at have en hjertestarter i nærheden af sig i akutte situationer med hjertestop – hvad enten det f.eks. er i det private hjem, på arbejdspladsen, i indkøbscentret eller ved idrætshallen. Hos Genstarthjertet.dk kan du købe markedets førende hjertestarter, og vi har som mission at udbrede kendskabet til førstehjælp og hjertestartere.

 

Defibtech hjertestarter – markedets hurtigste

Defibtech leverer nogle af de mest førende hjertestartere på markedet, som er blevet prisbelønnet for deres innovation og design i USA. Du er garanteret en hjertestarter med høj kvalitet, hvis du køber et produkt fra Defibtech, som endda er kendt som markedets hurtigste hjertestarter.

F.eks. kan vi tilbyde Defibtech View. Denne hjertestarter er revolutionerende ved at have full-motion farvevideo, som guider dig igennem hjerte-lunge-redning med en kombination af video og tale. Som den eneste hjertestarter på markedet er den også tosproget (dansk og engelsk), så der ikke opstår forvirring, når du skal forstå, hvordan du skal bruge hjertestarteren og udføre førstehjælp.

Hjertestarteren er også FPA-godkendt, hvilket betyder, at den er egnet til luftfart.

 

Zoll hjertestarter – anbefales af Hjerteforeningen

I Zoll AED Plus får du et robust og brugervenligt produkt. Den er anbefalet af Hjerteforeningen og lever op til alle krav stillet af Sundhedsstyrelsen. Zoll AED Plus guider dig igennem brugen af hjertestarteren via billeder og lyd på dansk, som sørger for, at du er klar til at bruge hjertestarteren. Desuden har den en af markedets bedste holdbarheder, da batterierne og elektroderne kan holde op til fem år i standbytilstand.

Du er sikker på, at Zoll AED Plus er klar til brug, da den dagligt, ugentligt og månedligt udfører såkaldte selv-tests for at sikre, at den er i stand til at kunne blive brugt.

Zoll AED Plus er en hjertestarter, som store internationale virksomheder og institutioner som Mærsk, Folketinget, Føtex og Forsvaret har valgt. De ved nemlig, hvor høj kvalitet Zoll AED Plus har.

 

Besøg Genstarthjertet.dk for mere information

På Genstarthjertet.dk kan du finde mere information om hjertestartere generelt og mere information om konkrete produkter som Zoll AED Plus og Defibtech View. Du kan også læse mere om Genstarthjertet.dk som virksomhed eller se videoen herunder.