billig bilforsikring får du hos Techno Forsikring

Hav råd til de dårlige dage med en billig bilforsikring


Nogle dage er bare bedre end andre. Et kort øjebliks uopmærksomhed eller slet og ret sort uheld kan hurtigt vende en dag til det værre. Er du f.eks. kommet til at køre hen over en kantsten, så dækket har taget skade? Er du punkteret? Har du lavet en tanketorsk og tanket benzin på din dieselbil? Har du fået stjålet dine bilnøgler? Eller har du måske fået dem smidt væk? Så kan det godt udvikle sig til at blive en rigtig dårlig dag.

 

Heldigvis har du mulighed for at gøre dagen en del lysere. Hos Techno Forsikring kan du nemlig få en billig bilforsikring, der sikrer dig mod bl.a dækskader, fejltankning og forsvundne nøgler. Og du kan få en fastpræmieordning, så en skade ikke betyder, at din præmie stiger. Hos os betyder det heller ikke noget, hvor du bor. Du betaler nemlig samme pris, uanset hvilket postnummer du har. Og du behøver ikke tænke på, hvor langt du kører eller hvor mange HK din bil har, for vi har ingen kilometer- eller HK-begrænsning. Så med en bilforsikring hos Techno Forsikring har du også råd til de rigtig dårlige dage.  

 

Elitebilist og billig kaskoforsikring – også selvom du er ung

Hos Techno Forsikring synes vi, at også unge bilister skal have mulighed for at drage fordel af deres gode kørsel. Derfor kan du blive elitebilist hos os, allerede fra du er 21 år. Du skal blot have haft kørekort i minimum 3 år og kørt skadefri i alle 3 år. Vi mener nemlig, at alle har ret til en billig bilforsikring – også selvom du ikke har haft kørekort i en menneskealder.

 

Vi har også den billigste kaskoforsikring til unge, så du er sikret, hvis der sker skader på din egen bil. Dermed har du også råd til dage, hvor du skulle blive udsat for f.eks. parkeringsskader, færdselsuheld, hærværk eller tyveri.

 

Book en uforpligtende samtale

Hvis du er interesseret i at høre mere, så kontakt os og få en uforpligtende samtale. Så kan vi sammen finde frem til en billig bilforsikring, der er skræddersyet specielt til dig og din bil.