Haslev Sofaborde

Tidens trend indenfor sofaborde


Tidens trend indenfor møbler er netop nu møbler fremstillet i træ, forskellige designs og farver. Farverne hvid og sort er især populære i tiden. Netop disse Haslev sofaborde er et hit for tiden! Her er man sikret et sofabord der kan holde i mange år frem og med et tidløst design, der passer ind i næsten alle hjem. Haslev Møbler er kendt for deres sofaborde i høj kvalitet og moderne stil. Haslev fremstiller flere forskellige typer af sofaborde, spiseborde, stole, reoler mm. i forskellige designs, materialer og farver.
Trenden indenfor borde til sofaen, er på nuværende tidspunkt også en sammensætning af to mindre borde som der vises på billedet. Flere og flere har spottet den geniale ide med denne nye form for sofabord. Man er ikke bundet af ét stort sofabord men nu har man mulighed for at, skille bordene ad og dermed rykke rundt på dem som man har behov for.
Haslev Sofaborde

 

Haslev sofabord

Søger man efter et nyt møbel til huset, kontoret eller sommerhuset er der mange forskellige forhandlere at vælge imellem. Især efter Internettet har set dagens lys er mulighederne uendelige. Der findes mange borde at vælge imellem, i mange prisklasser. Man skal dog huske på at pris og kvalitet hænger sammen. Jo billigere sofabord man anskaffer sig jo dårligere kvalitet og jo kort holdbarhed har bordet.
Manilla Huset I Egå ved Aarhus er forhandler af Haslev møbler samt andre mærker af kvalitets-møbler. Her kan blandt andet nævnes Cane-line, Sika Design, Stouby møbler og som nævnt Haslev møbler. Manilla Huset er en special-forretning indenfor kurvemøbler/fletmøbler i god kvalitet men tilbyder derudover ligeledes kvalitets-møbler fremstillet i god kvalitet. Denne forhandler har Danmarks største udstilling fra Cane-line og Sika Design.