Hvad gør du, når uheldet er ude?


Ved du, hvad du skal gøre, hvis du er vidne til en ulykke? Et uheld kan ramme når som helst, hvor som helst og hvem som helst. Derfor er det så vigtigt, at man er i stand til at yde livreddende førstehjælp. En god kollega kunne blive ramt af et hjertestop på arbejdet, eller du kunne blive vidne til et uheld i trafikken. I begge tilfælde ville du ønske, at du havde de nødvendige færdigheder til at træde til og hjælpe. Derfor kan du med fordel undersøge Genstarthjertets kurser i førstehjælp. Genstarthjertet tilbyder mange forskellige typer kurser i førstehjælp. Deres udbudte kurser involverer alt lige fra førstehjælp ved hjertestop til færdselsrelateret førstehjælp.

 

Førstehjælp og forebyggelse til børn

Hvis du er nybagt forælder, så kan du garanteret nikke genkendende til, at du har fået helt nye prioriteringer i dit liv. Til trods for, at det er en lykkelig tid i dit liv, så er der også en bagside af medaljen – nemlig den nye frygt, som du har fået tæt ind på livet. Som forælder frygter man konstant for sine børns sikkerhed, og man vil tage alle foranstaltninger i brug for at fremme deres sikkerhed. Under disse omstændigheder, kan det være en rigtig god ide at benytte sig af Genstarthjertets førstehjælpskursus, som lærer dig førstehjælp til børn. Her lærer du at handle hensigtsmæssigt på skader, der skyldes pludselige sygdomstilfælde, forbrændinger, kvælning, småskader m.m. En vigtig viden at tilegne sig, så man kan handle hurtigt, hvis uheldet en dag skulle ramme.

Gør dig selv og andre en tjeneste og tjek Genstarthjertets kurser i førstehjælp ud. Den viden og de færdigheder, som du vil tilegne dig her, kan komme til at have en afgørende betydning for et andet menneskes liv. Det vil nemlig gøre dig i stand til at træde til og hjælpe, hvis du er vidne til en ulykke. Husk på, at din reaktion i en ulykkessituation kan have en betydning for et andet menneskes overlevelseschance.