Glerups hjemmesko i naturuld


Glerups hjemmesko er filt -hjemmesko i 100 % naturuld og har en dejlig blød sål i kalveskind. Naturulden i Glerups hjemmesko gør, at dine fødder altid er dejligt tørre, samtidig har ulden en naturlig evne til, at rense sig selv. Skulle det være nødvendigt, at vaske hjemmeskoene, så kan de nemt vaskes i hånden i lunket vand og med en smule vaskepulver. Herefter centrifugeres hjemmeskoene og luftøres ellers over en radiator (stil aldrig Glerups hjemmesko direkte på radiatoren).

Historien bag Glerups hjemmesko
Glerups er et dansk mærke, tilbage i 1993 filtede Nanny Glerup et par støvler, med uld fra egne gotlandske får, et par uldstøvler. Hurtigt fik hun bestillinger fra venner og familie på flere hjemmesko i uld og efter kort tid, blev virksomheden Glerup’s grundlagt. Grundet den rene og bløde uld, er hjemmeskoene hurtigt blevet en stor succes. Dette gør også, at mange kunder der har haft et par Glerups hjemmesko, men som har slidt skoene op, vender tilbage for at erhverve sig et par nye af slagsen.

Glerups hjemmesko fås i et væld af farver og modeller. Hos ottoline forhandler vi både Glerups tøfler, hjemmesko og ankelstøvler til børn, kvinder og mænd. Vi, hos ottoline, er glade for, at vi kan tilbyde vore kunder, et skomærke hvor der er gjort meget for, at miljø og komfort går hånd i hånd. Glerups bestræber sig altid på, at produktionen foregår så miljøvenligt som muligt, dette gøres ved et minimalt forbrug, eller slet ingen brug af kemikalier.