Hvalpefoder

Giv din hvalp de bedste betingelser med hvalpefoder


Måske tænker du, at en hund er en hund, om den så er hvalp eller voksen, og derfor kan den vel også få det samme foder hele livet igennem. Men sådan er det bare ikke. En hvalp har brug for nogle helt andre ting i sit foder end en voksen hund har, og derfor er det vigtigt, at du køber hvalpefoder. Dermed giver du den de bedste betingelser for at vokse og udvikle sig på den helt rigtige måde.

 

Vækstfoder

Hvalpefoder er det, man også kalder vækstfoder. Det er udviklet specielt til hvalpe, der har brug for den rette mængde næringsstoffer. Det kaldes netop vækstfoder, fordi det er sammensat, så din hvalp får den optimale knogleudvikling og vækst. En hvalp skal nemlig vokse den rette mængde og i det rigtige tempo, og gør den ikke det, kan det komme til at påvirke den resten af dens levetid.

 

Et andet ernæringsbehov end menneskers

Noget du skal huske på, er, at din hvalp selvfølgelig ikke er et menneske, og derfor skal den naturligvis heller ikke have det samme mad, som vi skal have. I en undersøgelse af hjemmelavet hundemad så man, at der i 90 % af maden var en ernæringsubalance. Hvis du giver din hund menneskemad, eller hvis du selv laver foderet, er der stor sandsynlighed for, at den ikke får opfyldt sit ernæringsbehov. Hvis der ikke er balance i ernæringen, kan det have store konsekvenser for hunden. En hvalp der ikke får den rette næring, er nemlig ekstra følsom over for sygdomme.

 

Stort udvalg af hvalpefoder

Vi vil alle gerne give det bedste til familiens nyeste medlem. Hvis du vil have et stort udvalg af hvalpefoder at vælge imellem, skal du gå ind på vetboxen.dk, hvor du finder hvalpefoder til mange forskellige racer og i forskellige prisklasser og størrelser. Vi har både vådfoder og tørfoder, og vi har også hvalpefoder til din hvalp, hvis den f.eks. er på diæt, har et følsomt tarmsystem eller ikke skal have korn eller gluten. Så giv din hvalp den bedste start på livet og køb hvalpefoder til den i den bedste kvalitet.