Førstehjælpskasser


Vidste du, at du kan eje din egen førstehjælpskasse og endda spare penge ved det? Vores lille erhverv/privat førstehjælpskasse med beslag til montage på væg eller i bil indeholder forbindsstoffer mm. til at klare et pludseligt opstået uheld. Førstehjælpskassen er velegnet til brug på kontoret, i bilen eller på værkstedet. Den indeholder, hvad du skal bruge af forbindsstoffer mm. til småskrammer og større blødninger og kan også afhjælpe en forstuvet fod.

Førstehjælpskasse erhverv
Vores lidt større førstehjælpskasse kalder vi Erhverv. Den egner sig til at bruge på et lager, i produktionsafdelingen eller på byggepladsen. Til denne medfølger ligeledes beslag til montage på væg eller f.eks. i arbejdsbilen. Førstehjælpskassen er også velegnet til kontoret eller private hjem. Den er lavet af samme kraftige plastik som den lille førstehjælpskasse ovenfor og kan tåle lidt af hvert. Ved sammenligning indeholder Erhvervs-kassen lidt mere af de enkelte produkter plus en øjenskyllevæske.
Vores ambulancereddere har stor erfaring i, hvad man har brug for i en førstehjælpskasse, når uheldet er sket. De har derfor sammensat indholdet i vore førstehjælpskasser, så der er, hvad du behøver til den første afhjælpning, som er så vigtig. Ved at eje en af vore førstehjælpskasser selv sparer det dig på sigt for at tegne et abonnement, hvor du betaler for en masse forbindsstoffer mm., som du måske aldrig får brug for. Bestem dig derfor for at få din egen førstehjælpskasse i dag.