Førstehjælpskuffert fra Sundhedspartnerdk

Førstehjælpskasse fra Sundhedspartnerdk


Med en førstehjælpskasse fra Sundhedspartnerdk, er man altid klar til at hjælpe, og er uheldet ude på arbejdspladsen, er det godt med en sådan i nærheden. Denne indeholder alle de rette hjælpemiddel, som kan klare den første behandling af både mindre og større skader. Her finder man fx kompresforbindinger til at stoppe større blødninger, og til de mindre sår findes plastre i forskellige størrelser, til at dække skrammerne, så disse skånes fra skidt og snavs og ikke inficeres. Også til skader med forbrændinger og øjenskader, er der hjælp at hente i en førstehjælpskasse, som kølende gel og øjenskyllevæske. I kassen findes der desuden en mund til mund maske og et alu shocktæppe, hvis man står i en akut og livstruende situation, hvor der er behov for at genoplive en tilskadekommen person. Derudover indeholder førstehjælpskassen, eller førstehjælpskufferten som den også kaldes, selvfølgelig remedier som saks, pincet, engangshandsker, desinficereded vådservietter og sikkerhedsnåle, som alle også er vigtige hjælpemidler, når der skal ydes førstehjælp.

 

Man bør også altid have en førstehjælpskuffert i firmabilen, så man kan hjælpe sig eller andre, hvis man på den ene eller anden måde skulle være involveret i et biluheld, eller man køre forbi nogle tilskadekomne på landevejen.

 

Årligt anmeldes der i Danmark et stort antal af arbejdsulykker, og nogle af meget alvorlig karakter med enten døden eller et længerevarende sygdomsforløb som følge. Dette kan nok ikke undgås helt, desværre, men med lidt sund fornuft og et fælles ønske fra både ledelse og medarbejdere, kan sikkerheden øges på arbejdspladsen, så det bliver mere trygt at gå på arbejde, specielt de steder hvor risikoen for arbejdsulykker er særlig høj. Dog skal man ikke glemme at ulykker kan ske alle steder, om man sidder på kontor eller befinder sig i produktionen, så uanset hvilken arbejdsplads der er tale om, så er en førstehjælpskasse en vigtig hjælper, når der skal minimeres skader og i værste tilfælde reddes liv. Se mere hos Sundhedspartnerdk og skab mere tryghed i din virksomhed.

Førstehjælpskasse fra Sundhedspartnerdk