Førstehjælpkursus Herning


Genstarthjertet er en virksomhed lokaliseret i Herning, hvis mission er at udbrede kendskabet til førstehjælp. Derfor tilbyder stifter og ejer, Rudi jørgensen, et grundigt førstehjælpskursus i Herning. Rudi har mange års erfaring med førstehjælp, og han har blandt andet arbejdet som førstehjælpsinstruktør i Beredskabsstyrelsen. Den viden og erfaring, som han har erhvervet sig i den forbindelse, inddrager han i sit førstehjælpskursus i Herning, og kurset bærer derfor præg af meget høj kvalitet.

 

Den viden, du tager med dig fra et førstehjælpskursus, gør dig i stand til at kunne gøre en stor forskel for et andet menneske i tilfælde af, at en ulykke rammer. En ulykke kan komme i mange afskygninger, og Genstarthjertet tilbyder derfor mange forskellige kurser relateret til førstehjælp. Dette involverer alt lige fra førstehjælp ved hjertestop, til færdselsrelateret førstehjælp og førstehjælp til blødninger. Det er også muligt at tage et mindre omfangsrigt kursus i førstehjælp, hvis man i forvejen har gennemført et førstehjælpskursus på et tidligere tidspunkt. Dette kursus skal anses som en form for genopfriskning og opdatering i førstehjælpens basale teknikker. Genstarthjertet går ind for, at borgere i hele landet jævnligt får genopfrisket deres færdigheder i førstehjælp. Det kan nemlig have en afgørende effekt for et andet menneskes liv, da det ruster folk til at reagere hurtigt og yde effektiv førstehjælp i tilfælde af, at de er vidne til en ulykke. Hvis man i stedet for vakler og ikke er komfortabel med at træde til, hvis man ser en ulykke, så kan det få fatale konsekvenser for offeret – en bevidstløs persons chance for overlevelse formindskes nemlig med helt op til 10 % for hvert minut, der går uden, at vedkommende får ilt til hjernen.  
Har du også drømt om at kunne gøre en forskel for et andet menneske og blive en af hverdagens store helte? Så tag et førstehjælpskursus i Herning og bliv i stand til at redde liv.