Førstehjælp ved hjertestop – Red liv


Red liv hurtigt med et førstehjælpskursus

Har du mod på at redde et andet menneskes liv, eller føler du ikke, at du på nuværende tidspunkt har den rette kundskab, der skal til for at kunne tage dette store ansvar på dine skuldre? I så fald, så meld dig til et førstehjælpskursus hos Genstarthjertet, og bliv i stand til at gøre en afgørende forskel for et andet menneskes liv.

 

Genstarthjertet tilbyder et kursus i førstehjælp ved hjertestop. De færdigheder du lærer her, vil ruste dig til at træde til og yde livreddende førstehjælp, hvis du skulle være vidne til et hjertestop. Hvert år bliver cirka 3.500 danskere ramt af et hjertestop. Derfor er det ikke utænkeligt, at du på et tidspunkt i dit liv skulle få brug for at kunne yde førstehjælp. Hvis du en dag skulle stå i den alvorlige situation, så vil du prise dig lykkelig for, at du kender til de mest basale genoplivningsteknikker. For tænk, hvis du en dag var vidne til, at en person i dine nære omgangskreds blev ramt af et hjertestop, mens du kun kunne se magtesløs på fordi, at du ikke

vidste, hvordan man ydede førstehjælp? For at undgå, at dette sker, så kan du med fordel tilmelde dig et kursus omhandlende førstehjælp ved hjertestop.

 

Vidste du, at chancen for at overleve et hjertestop stiger med helt op til 60 %, hvis der hurtigt bliver ydet effektiv førstehjælp? Det gør førstehjælp til den vigtigste årsag til, at mennesker overlever et hjertestop. Derfor anbefaler Genstarthjertet, at alle mennesker tager sig et kursus i førstehjælp ved hjertestop, da man på den måde kan nedsætte dødstallet af hjertestopsramte.

 

Blot ved at investere 4 timer af din tid, vil du efterfølgende være i stand til at redde et andet menneskes liv. Lyder det ikke som en fornuftig investering? Du vil både lære at bistå med hjertemassage, kunstigt åndedræt og meget mere i Genstarthjertets kursus i førstehjælp ved hjertestop.